Monday, March 14, 2011

BUMI CINTA karya Habiburrahman Elshirazy

hari ni saje aku nak up date novel yang aku sedang  mengila baca..hehehe...padahal baru je start  bace...chapter 1 pun tak khatam lagi...tapi dari sipnosis yang ak bace kat belakang kulit novel nie...aku dah tertarik...lepas aku bace dan tenggok karya beliau pasal KETIKA CINTA BERTASBIH...aku dah jatuh cinta dengan karya-karya beliau...mmg masyuk habis....sejak tulah ak cuba mencari erti cinta yang sebenar..hehehe...tak da pape pun psl entri nie...kalo nak cite kat korang pasal novel nie...aku pun tak  khatam lagi..hehe..cume aku rase korang patut bace novel2 camnie...bukan pe korang renung2 kan...korang nak beli buku agama jauh sekali..kalo beli tak terbaca...so medan pe yang jadi seronok kalo kite nak mendalami ilmu agama serba sedikit....so aku suggest kat korng bace lah novel or tgk lah cite2 yang de islamic value nie...korang dpt ilmu plus dpt pahala...bebel lak nnt tak terbace lak novel aku nie.hehehe

No comments:

There was an error in this gadget