Thursday, May 26, 2011

..:.. NORA ELENA a.k.a KASIH YANG SUCI ..:..

aku tahu sekarang semua blogger sedang update pasal cerita ini kan lagi perempuan kan macam cik ieka ni yang sedang gila tp tak gila lagi tau...hahaha....ala yang di tayang kan kat tv3 pukul 7 ptg...aku malas nak update pasal sipnopsis nya...korang boleh taip kat google cari sendiri...hahaha...jahat cik ieka ini...ala, lagi pun ramai update pasal drama ini kan kan kan...tapi ni lah aktiviti aku sekarang, pukul 7 je hadap tv tapi sayang lah tv3 tayang pukul 7 time orang sibuk-sibuk nak solat...demi Pencipta Alam ini sanggup aku menolak part2 yang tak dapat tengok tu...ala pe susah tengok balik kat tonton nama pun tonton korang wajib tonton bila-bila masa  lagi..he3...ayat apakah cik ieka taip tue....merapu je...lihat pada komen-komen di laman sosial ni...ramai cakap berbeza dengan novel nya....betul kah begitu?????...ala mana-mana drama/filem di adaptasikan dari novel memang akan berbeza dengan novel...tapi bagi cik ieka novel lagi feeling..he3...jiwang lah tu cik ieka oi...untuk novel KASIH YANG SUCi cik ieka belum ada jodoh nak baca lagi...he3...sebab dah seminggu cari kat kedai buku tak jumpa-jumpa lagi...paling ieka teruja bila dengar sales girl cakap begini

sales girl: kenapa mahu cari itu novel?
cik ieka : tak ada apa lah...saja mahu buat koleksi
sales girl : cam itukah....sudah seminggu ramai cari itu novel...saya ingat ada apa lah lagipun sudah 2 tahun novel itu...sudah mana ada lagi
cik ieka: ye ke?tak apa lah..terima kasih

tak sangka cik ieka sampai begitu sambutan dari peminat drama NORA ELENA dan novel KASIH YANG SUCI....pulak pelakon nya handsome and cun melecun...syabas buat ieka setia nak tengok dan teruja nak beli novel nya....sabtu meronggeng jap pergi kedai buku....SERBUUUUUUUUUUUUUU...hehehe

dengarlah lagu kat blog cik ieka ni...lagu dalam drama nora elana lah...layan jelah cik ieka oi~

No comments:

There was an error in this gadget