Thursday, September 15, 2011

aku berdosa :(

abah
maafkan saya
saya tak ada niat nak marah abah
saya marah kan orang lain
saya memang tak nak duduk sini
dah banyak kali saya bagitahu
saya tertekan
maafkan saya

mood : sedih




Tuesday, September 13, 2011

BERSENAM!!!!

wow.....pecah rekod hari ini ieka bangun-bangun pagi sarung kasut pergi jogging...hehehe...niat dah berlapuk akhirnya dapat ieka tunaikan....terbeliak orang kampung tengok aku berjogging hari ini....moga-moga aku dapat teruskan aktiviti ini...bukan aku nak kurus tapi aku nak sihat...dah hampir 2 tahun aku tinggalkan aktiviti bersenam...dulu zaman aku belajar aku join SUKSIS,tiap-tiap minggu aku dikerah tenaga berlari,bersenam dan berkawad....lepas tauliah tak ada nya aku nak sentuh kasut sukan itu but hari ak berjaya berjongging selama 30 minit...he3..dan sememang nya kita kene luangkan masa 30 minit untuk bersenam kan~
moga aku dapat teruskan aktiviti terbaru ak ni....sambil menyelam minum air so boleh aku turunkan berat badan aku yang makin naik ini....yang penting aku kene segar selalu baru tak lemau je aku pergi kerja kan...he3

Friday, September 9, 2011

PERTEMPURAN

"Ya Allah seandai nya itu rezeki aku yang engkau telah tetapkan di luh mahfuz untuk aku...KAU buka lah pintu rezeki itu seluas-luas nya untuk aku ....buka kan dan permudahkan jalan untuk aku mencapai nya dengan segera...semoga ia terbaik untuk aku...amin~"

Persiapkan diriku dengan sebaik-baik nya...mulai sekarang kene lah rajin baca paper or news in English dan kene tingkatkan stamina.

yang paling penting sekali berdoa terus menerus kehadrat Illahi...semua rezeki dan kebaikan datang dari nya :)

SELAMAT HARI RAYA

moga tak terlambat lah ieka nak wish selamat hari raya maaf zahir dan batin
sudah berkurun lama tinggal kan blog nie tak ada mood lah nak update...tak tahu lah kenapa maybe jiwa  ieka kacau
but raya tahun ni  happy sangat sebab dapat seminggu duduk dengan family...hilang tension semua...tak pikir apa-apa masalah pun...semua tolak tepi je...sebelah mata pun tak pandang
tapi minggu ni dah strat kerja...mood raya semua nya hilang..huh!
tambah opismate ieka dah quit untuk melaksana kan tugas di tempat baru....ieka doakan dia semoga berjaya di sana....ieka ambil berkat dia jelah...moga ieka dapat follow dia tahun ini insyaAllah...miss her so much!
untuk meneruskan sisa hidup ieka kat sini,perlukan kekuatan mental dan fizikal walaupun hati ieka meronta tak mahu...hanya Allah je yang tahu apa yang ieka rasa...hope ieka dapat bersabar dan bertahan disini,belajar ikhlas kan hati dan  moga keberkatan sabar nanti ieka dapat peluang kerja yang lebih baik...InsyaAllah....moga Allah kabul kan doa ieka dan orang di sekeliling ieka berjaya di dunia dan akhirat...amin~

mood : rindu rumah ku syurga ku!








There was an error in this gadget