Friday, September 9, 2011

SELAMAT HARI RAYA

moga tak terlambat lah ieka nak wish selamat hari raya maaf zahir dan batin
sudah berkurun lama tinggal kan blog nie tak ada mood lah nak update...tak tahu lah kenapa maybe jiwa  ieka kacau
but raya tahun ni  happy sangat sebab dapat seminggu duduk dengan family...hilang tension semua...tak pikir apa-apa masalah pun...semua tolak tepi je...sebelah mata pun tak pandang
tapi minggu ni dah strat kerja...mood raya semua nya hilang..huh!
tambah opismate ieka dah quit untuk melaksana kan tugas di tempat baru....ieka doakan dia semoga berjaya di sana....ieka ambil berkat dia jelah...moga ieka dapat follow dia tahun ini insyaAllah...miss her so much!
untuk meneruskan sisa hidup ieka kat sini,perlukan kekuatan mental dan fizikal walaupun hati ieka meronta tak mahu...hanya Allah je yang tahu apa yang ieka rasa...hope ieka dapat bersabar dan bertahan disini,belajar ikhlas kan hati dan  moga keberkatan sabar nanti ieka dapat peluang kerja yang lebih baik...InsyaAllah....moga Allah kabul kan doa ieka dan orang di sekeliling ieka berjaya di dunia dan akhirat...amin~

mood : rindu rumah ku syurga ku!








2 comments:

Maya Mayana said...

selamat hari raya ieka :D, saya kan ada :P

ieka said...

hehehee...kak yana tetap ada :)

There was an error in this gadget